Verbatim har lige sendt deres harddisk med indbygget backup på gaden. Det er der ikke så meget nyt i – det nye består i, at der faktisk er to forskellige former for indbygget backup

Verbatim Executive Portale Hard Drive 500GB

Den ligner de velkendte eksterne harddiske fra Verbatim, men den er nu alligevel ikke helt ens med dem. Ikke når vi kigge nærmere efter, hvad pokker den lille ting egentlig kan.

For det første har den en meget stor kapacitet, 500GB, indeholder dette lille stykke mekanik – uden kassen i øvrigt er vokset.

Dernæst er den født med tre programmer, der ligger på harddisken. Det ene er et stykke software der ifølge Verbatim, skulle øge hastigheden på harddisken markant. De to andre er begge backup-værktøjer, men på hver sin måde. Nero BackIUp 4 Essentials er det ene, VerbatimSync det andet.

En hurtigere harddisk lyder altid forjættende, hvorfor vi da også startede med at teste det lille USBTurboSpeed program der er med på harddisken. Men først skulle vi naturligvis have en reference. I dette tilfælde en mappe med 1,55GB data, filer af varierende størrelse og type. Dem kopierede vi så over til harddisken og tog tid på øvelsen.

Læs resten af artiklen hos Alt om Data: http://www.altomdata.dk/backup_paa_flere_maader